WAINSCOTING.HU FALIPANELEK

Napjainkban nagy népszerűségnek örvendenek a DIY projekthez köthető tevékenységek, nincs ez másként a helyiségdekoráció tekintetében sem! És miért is lenne, ha rendelkezésünkre áll egy olyan termékcsalád, amely kiváló minőséget és elérhető segítséget nyújt és, mellyel játszi könnyedséggel lakberendezhetsz saját magad kedvedre és ízlésed szerint. Íme hát néhány ötlet, inspiráció, egy nagyszerű kínálat, precíz előkészület és a kínálkozó segítség ... a többi már csupán Rajtad múlik!

Az alábbiakban található minták elkalauzolnak a különböző stílusú falburkolatok világába, kínálatunkban több típus közül választhatsz és a jövőben igyekszünk szélesíteni ezen típus-kínálatunkat a minél szélesebb igény kielégítése érdekében. Lépj kapcsolatba velünk, mindenre nyitottak vagyunk ha falburkolatról van szó!

Az itt bemutatott minta-fotók a falburkoló elemek átadáskori állapotát tükrözik, a szemléltetés kedvéért már összeszerelt állapotukban, de nem festett minták! (A díszlécek festésre előkészített állapotban kerülnek átadásra, a hátlap-panel esetében azonban annak alapozása - a festés tartóssága és megkönnyítése érdekében - javasolt!)

Árkategóriák:

  • BRONZE : 17 900 HUF/fm
  • SILVER : 19 700 HUF/fm
  • GOLD : 23 700 HUF/fm
  • PLATINUM : 28 900 HUF/fm
  • DIAMOND : 31 600 HUF/fm

Áraink tájékoztató jellegűek, az egyes panelek megrendelést követően kerülnek legyártásra, így a megküldött árajánlatban véglegeződnek. Áraink nettó árak, melyek a 27%-os ÁFA-t nem tartalmazzák. (A megrendelés 2 méteres egységekben lehetséges.)