TERMÉKEINK ELŐNYEI

Személyre szabható

Széles termékpaletta elégíti ki a különböző stílusok szerelmeseinek igényeit, egyedi, sajátos és dizájnos megjelenés a reneszánsztól egészen a modern irányzatokig. Praktikus megoldások, ötletes lehetőségek, speciális és ízléses technikák, csak a kreativitás szab határt, az egyes modellek, díszítőelemek jól összehozhatók.

Instant elegancia a lakberendezés terén

Idomul, akár görbe falfelülethez is illeszkedik

Jól tolerálja a fal felületének enyhe íveit, lazaságát vagy egyenetlenségét, enyhe rugalmasságának köszönhetően illeszkedik a különböző falfelületekhez.

Egyes típusok speciális rugalmas anyaguknak köszönhetően íves falfelületekre is kiválóan illeszkednek.

Sokszínű

Játsszon a színekkel és elemekkel, széles színpaletta segít feldobni otthonát. Fésülje össze bútorait a falakkal, hozza összhangba helyiségeit, teremtsen harmóniát.

Egyszerű

Jó minőségi paramétereinek, és méretre szabott kialakításának köszönhetően egyszerűen, gyorsan, és könnyen összeszerelhető elemek.  Takaríts meg időt és pénzt!

Praktikus modelljeink segítségével elrejtheted a vezetékeket, az esetleges falhibákat, vagy különleges világítási technikákat építhetsz be.  

Ellenálló

Tartós és ellenáll a kisebb - használatból eredő - ütéseknek, kevésbé sérülékeny függetlenül a beépítés helyétől. Rugalmasságának köszönhetően nem törik vagy reped azonnal.

Nedvességálló

Nem kell tartani attól, hogy megjelenésében vagy anyagában sérülne, könnyen tisztítható és párás helyen is megállja a helyét, szinte bármely falfelületre alkalmas.

MINŐSÉG ÉS ELEGANCIA ELÉRHETŐ ÁRON A FENNTARTHATÓSÁG JEGYÉBEN

Az általunk használt díszesebb vagy fexibilis díszléceinket, valamint a 3D falipaneleinket sűrű poliuretán hab alumínium formába való befecskendezésével állítják elő, annak részletgazdagsága és tartós minősége okán.

A letisztultabb formát képviselő díszléceinket, annak érdekében, hogy minél könnyebbek, ütésállóbbak és vízállóbbak legyenek, valamint a világítási technikák tekintetében szükséges feltételekkel rendelkezzenek extrudálási folyamattal állítják elő.

A beépítésre kerülő elemek tekintetében a fejlesztéstől kezdve, a tervezésen és a gyártáson keresztül, majd az eladás során is figyelnek az energiatakarékosságra, a fenntarthatóságra és a klímavédelemre.

Instant elegancia Egyedülálló megjelenés a lakberendezésben, mely egyedi külsőt kölcsönöz bármely térnek! Hangsúlyosabbá teszi a kiemelendő dekorációt, egyensúlyt teremt és egyben egy teljes képet nyújtó keretet ad a helyiségnek, befejezett hatást kelt a lakberendezés terén.  


TERMÉKKATALÓGUS