TERMÉKEINK ELŐNYEI

Személyre szabható

Széles termékpaletta elégíti ki a különböző stílusok szerelmeseinek igényeit, egyedi, sajátos és dizájnos megjelenés a reneszánsztól egészen a modern irányzatokig. Praktikus megoldások, ötletes lehetőségek, speciális és ízléses technikák, csak a kreativitás szab határt, az egyes modellek, díszítőelemek jól összehozhatók.

Instant elegancia a lakberendezés terén

Idomul, akár görbe falfelülethez is illeszkedik

Jól tolerálja a fal felületének enyhe íveit, lazaságát vagy egyenetlenségét, enyhe rugalmasságának köszönhetően illeszkedik a különböző falfelületekhez.

Egyes típusok speciális rugalmas anyaguknak köszönhetően íves falfelületekre is kiválóan illeszkednek.

Sokszínű

Játsszon a színekkel és elemekkel, széles színpaletta segít feldobni otthonát. Fésülje össze bútorait a falakkal, hozza összhangba helyiségeit, teremtsen harmóniát.

Egyszerű

Jó minőségi paramétereinek, és méretre szabott kialakításának köszönhetően egyszerűen, gyorsan, és könnyen összeszerelhető elemek. DIY  Takaríts meg időt és pénzt!

Praktikus modelljeink segítségével elrejtheted a vezetékeket, az esetleges falhibákat, vagy különleges világítási technikákat építhetsz be. 

Ellenálló

Tartós és ellenáll a kisebb - használatból eredő - ütéseknek, kevésbé sérülékeny függetlenül a beépítés helyétől. Rugalmasságának köszönhetően nem törik vagy reped azonnal.

Nedvességálló

Nem kell tartani attól, hogy megjelenésében vagy anyagában sérülne, könnyen tisztítható és párás helyen is megállja a helyét, szinte bármely falfelületre alkalmas.